Testimonials

"Unicom werkt al jarenlang samen met Bert Barelds. En zoals wij continu inspelen op veranderingen in ons vak, zo doet Bert dat ook.
Een vakman als fotograaf en nu ook als filmer. Ik vind het een perfecte combinatie.
Soms heb je een film nodig, soms fotografie en soms beide! En die combinatie maakt hem uniek! Hij weet elke boodschap in beeld te brengen, of het nu bewegend is of stilstaand.
Zijn werk maakt altijd indruk".


Unicom communicatieadviesbureau, Petra Verweij


"Mijn samenwerking met Bert stamt al uit de vorige eeuw. Zijn werkwijze is van deze tijd zowel qua fotografie als film. Wat niet verandert is zijn vakmanschap: technisch op hoog niveau, creatief en werkend vanuit een helder concept. Bert inspireert en denkt bij elke opdracht mee om tot het beste resultaat te komen. Zo werken wij anno 2016 nog steeds met veel plezier samen"!

Josette Häger, interim marketing- en communicatiemanager


"Het werken met Bert Barelds is een waar feest. De fijnzinnigheid in de scriptvorming, het onmetelijke oog voor detail bij het draaien van de beelden en de subtiele montage van zijn werk maken zijn films tot kunstwerken die nog communiceren ook. En dan heb ik de plezierige manier van werken nog niet eens genoemd. Mocht je overwegen met Bert te gaan werken: doen."


Rob Mulder, Directeur HelloDarling communicatie


"Bert Barelds verzorgt regelmatig fotografie en film voor Eska Graphic Board. Zo verzorgt hij onder andere ieder jaar de foto's van de winnende producten in onze Eska Frog Award competitie. De afgelopen drie jaar heeft hij ook een film gemaakt van de vier wereldwijde winnaars, waarin deze producten op een bijzondere manier voor het voetlicht komen.
Met passie vertaalt Bert Barelds onze boodschap en ideeën in beeld. Daarbij is vooraf duidelijk wat Bert levert en wij betalen, zonder verrassingen achteraf. Bovendien, en dat is niet onbelangrijk, is de samenwerking altijd bijzonder plezierig".

Gea Voort, communicatie manager Eska Graphic Board B.V.

 

 

 

Algemene voorwaarden
Disclaimer


© 2020 - Bert Barelds - Alle rechten voorbehouden